Contestaţia Cameliei Voiculescu faţă de sechestrul în dosarul ICA se judecă la Tribunalul Bucureşti

de:
25 aug. 2014
0 Afișari
Contestaţia Cameliei Voiculescu faţă de sechestrul în dosarul ICA se judecă la Tribunalul Bucureşti

Acţiunea vine după ce unul dintre avocaţii familiei Voiculescu, Maria Vasii, a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că va fi atacată decizia instanţei de punere sub sechestru a mai multor bunuri, printre care se află şi imobilul din str. Bucureşti – Ploieşti nr. 25 -27, unde funcţionează televiziunile din trustul Intact, scrie Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu, ‘care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini’.

Printre bunurile confiscate se află ‘imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 metri pătraţi, situat în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei nr.1D, şi a construcţiilor aferente’, precum şi a altor două şi a construcţiilor aferente acestora, în suprafaţă de 4.457 de mp şi, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 25 – 27, sector 1, compus din teren în suprafaţă de 4.184,41 mp şi construcţie de 3.140 mp edificată pe o suprafaţă construită la sol de 1.986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

Cookies