Constructori cu șantiere în lucru în Militari, amendați pentru molozul lăsat aiurea. PS6 anunță că va mai controla și va mai amenda

12 iun. 2024
2147 afișări
Constructori cu șantiere în lucru în Militari, amendați pentru molozul lăsat aiurea. PS6 anunță că va mai controla și va mai amenda
Constructori cu șantiere în lucru în Militari, amendați pentru molozul lăsat aiurea. PS6 anunță că va mai controla și va mai amenda | Sursa foto: Primăria Sectorului 6/Facebook

Primăria Sectorul 6 stă cu ochii pe firmele de construcții care lasă moloz în urma lor. Polițiștii Locali au dat deja amenzi în valoare de 10.000 de lei unor constructori care nu au respectat normele legale.

Amenzi pentru moloz în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 stă cu ochii pe constructorii care lasă moloz în urma lor. Prin urmare, suntem înștiințați, pe Facebook, despre controalele făcute de câtre polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului. Aceștia fac periodic controale pentru a verifica dacă regulile prevăzute în Brevetul Verde sunt respectate.

Suntem cu ochii pe firmele de construcții care fac praf și mizerie, a transmis Primăria Sectorului 6 pe Facebook

Polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului verifică inclusiv lucrările de utilitate publică. Ultimele verificări au avut loc în Militari, mai exact pe străzile Moinești și Fabricii. Nici Bulevardul Iuliu Maniu nu a fost exclus, astfel că, verificările au avut loc la trei grădinițe și două școli aflate în reabilitare.

Constructorii acestora au fost amendați cu 10.000 de lei. Motivul? Organizarea defectuasă pe șantier. Primăria Sectorului 6 a scris o enumerație uriașă care explică ce era pe șantier: „resturi de moloz aruncate la întâmplare prin curte, saci cu deșeuri înșirați pe jos, cartoane, tâmplărie defectă etc”.

Respectarea normelor legale sau amenzi

Primăria S6 precizează că toate resturile de moloz ar fi trebuit depozitate în containere special amenajate, operatorul urmând să le ridice.

Toți administratorii de șantiere au obligația de a respecta normele legale în vigoare. Monitorizarea atentă și sancționarea neregulilor vor continua „pentru a proteja sănătatea comunității”.

Ne dorim un mediu curat și ordonat și numai împreună îl putem menține!

De la începutul anului, până în prezent, Poliția Locală Sector 6 a aplicat sancțiuni în valoare de 60.000 de lei.

Citește și:

Cookies