Construcţie ilegală demolată în Sectorul 4. Un balcon avea curte, gard şi beci | VIDEO

16 iun. 2021
655 afișări
Construcţie ilegală demolată în Sectorul 4. Un balcon avea curte, gard şi beci | VIDEO

Un balcon cu beci și curte a fost demolat în Sectorul 4. Acesta era construit pe domeniul public şi avea un gard ridicat în jurul spaţiului verde al unui bloc.

O construcţie ilegală a fost demolată în Sectorul 4. Aceasta avea un balcon, curte împrejmuită cu gard şi beci.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, susţine că demolarea a fost posibilă după un proces îndelungat. Edilul spune că proprietarii construcţiei ilegale au intrat în conflict cu vecinii.

„Poveste halucinantă, care n-ar trebui să fie posibilă în România anului 2021, încheiată cu succes după ani de zile de procese şi sesizări repetate din partea oamenilor. Proprietarii unui apartament dintr-un bloc de pe strada Democraţiei au pus stăpânire nu doar pe spaţiul verde al imobilului, pe care şi-au extins balconul atât de mult încât l-au transformat într-o nouă casă. Sub noua construcţie ridicată ilegal, şi-au făcut chiar şi un beci! În plus, au pus gard metalic în jurul grădinii blocului şi o foloseau doar ei ca şi cum ar fi fost propria lor curte. În plus, se credeau proprietari şi pe trotuarul aferent, ce era împânzit cu mesaje de ameninţare pentru vecinii care îndrăzneau să-şi parcheze maşinile acolo” , a declarat Daniel Băluţă.

Marţi, utilajele Primăriei au reuşit să demoleze construcţiile ilegale.

„Această situaţie absurdă s-a terminat astăzi, când construcţia ilegală a fost demolată, iar spaţiul folosit fără drept a fost redat asociaţiei de proprietari, mai ales că imobilul se află în plin proces de reabilitare termică” , a precizat Daniel Băluţă.

VIDEO AICI

Cookies