ARHIVA B365

Constantin, despre bugetul pe 2016: „Un fel de copy-paste nereuşit după bugetul lăsat de Ponta”

„Observăm că avem un buget care este lipsit de o nouă filosofie, personal m-aș fi așteptat după instalarea unui Guvern de tehnocrați să vedem o nouă filosofie în abordarea bugetului de stat pe 2016, poate în noi direcții. Am văzut foarte multe lucruri care s-au spus de reforme care nu s-au făcut de către Guvernele politice și care se vor face de către actualul Guvern. Proiectul de buget este un fel de ‘copy paste’ după bugetul lăsat de Victor Ponta, un copy paste însă nereușit pentru că s-au făcut anumite corecții care riscă să se transforme la un moment în erori grave de care vor fi afectați cetățenii”, a spus Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Guvernul a dat dovadă de lipsă de transparență și lipsă de dialog deoarece mai întâi a adoptat proiectul de buget după care a făcut simulare de consultare publică.

Bugetul pe 2016 a fost adoptat de Guvern. Magistrala 5 de metrou, printre priorităţile Guvernului

UPDATE Guvernul Cioloș a adoptat, în ședința de joi, bugetul pentru anul 2016. Miercuri seară, în cadrul unei declaraţii de presă şe această temă, premierul Dacian Cioloş a anunţat că magistrala 5 de metrou Drumul Taberei Eroilor se află pe lista de priorităţi a Guvernului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button