ARHIVA B365

Consiliul Europei face verificări la Poliția Capitalei, după ce un bărbat A MURIT bătut în Secţia 10

Verificările au loc după un incident petrecut la Secţia 10, unde un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a fost agresat de poliţişti, informează realitatea.net. 

În cazul în care vor fi descoperite nereguli grave se poate ajunge şi la emiterea unei directive europene care să stabilească noi condiţii stricte de lucru pentru poliţiştii bucureşteni.

Poliţist de la Secția 10 București, trimis în judecată de DNA, pentru favorizarea infractorului. 

Un tânăr de 26 de ani a murit, în luna martie, în incinta secţiei 10 de Poliţie. Prietenii acestuia susţin că a fost bătut de poliţişti, în aceeaşi secţie unde, toamna trecută, un alt bărbat s-a aruncat de la etaj, în timp ce era audiat. În luna august, alt bărbat acuza că a fost bătut de polițiștii de la Secția 10. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun însă că tânărul nu prezenta urme exterioare de violenţă. Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Poliţist urmărit penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, în cazul parcagiului mort la Secţia 10.

Tânărul găsit mort în Secţia 10 de Poliţie l-ar fi înjurat pe poliţistul care l-a omorât în bătaie. Poliţistul George Iosipescu a fost arestat după ce i-a aplicat o lovitură mortală unui tânăr, în incinta Secţiei 10 Poliţie. Colegii lui spun că victima, Gabriel Dumitrache, l-a înjurat. Mai multe, aici. 

CITEŞTE ŞI Abuzurile poliţiştilor bucureşteni: Morţi suspecte, torturi, bărbat împuşcat în cap fără motiv. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button