ARHIVA B365

Consilierul personal al primarului Capitalei, Vasile Gherasim, A DEMISIONAT

„Am fost consilierul personal al domnului Dan Ștefănel Marin, am fost consilier personal în schema Primăriei Generale a municipiului București. Din motive personale, ca de obicei, toate demisiile sunt din motive personale. Este un act unilateral de voință. Am stat o lună, în sfârșit…”, a declarat Vasile Gherasim, potrivit Agerpres.

El a adăugat că într-o activitate de acest gen trebuie să existe „o anumită chimie”. „Demisia mea este din motive personale. Vreau să menționați acest lucru: toate demisiile sunt din motive personale, absolut toate demisiile din istoria lumii. Cinci săptămâni am fost consilierul personal al primarului general pe probleme de imagine și comunicare. În această perioadă imaginea și comunicarea la nivelul Primăriei Generale au fost apreciate de trusturile de presă, de toți cei care au avut contact cu noi și nu am avut nicio problemă. (…) Rar s-a întâmplat ca în decurs de o lună la nivelul Primăriei Capitalei să nu existe niciun fel de obiecțiuni din partea presei scrise, electronice, cu privire la activitatea, din acest punct de vedere, a Primăriei. Am răspuns la toate solicitările, am organizat conferințe de presă transparente, primarul general a fost prezent la emisiuni de substanță și așa mai departe”, a amintit Vasile Gherasim.

El a precizat că, în plan politic, va continua să activeze ca secretar executiv în cadrul UNPR și este implicat în elaborarea programului de guvernare al partidului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button