Consilierul local care a aterizat dezbrăcat în ședința online de la Sectorul 1 a demisionat din PSD. Sau cum poate dăuna carierei politice butonul de live

01 mart. 2023
141 Afișari
Consilierul local care a aterizat dezbrăcat în ședința online de la Sectorul 1 a demisionat din PSD. Sau cum poate dăuna carierei politice butonul de live
Consilierul local care a aterizat dezbrăcat în ședința online de la Sectorul 1 a demisionat din PSD. Sau cum poate dăuna carierei politice butonul de live. Sursa foto: Gândul

Consilierul dezbrăcat din ședința online a Sectorului 1 a demisionat, imediat după ce s-a făcut de râs în fața colegilor săi.

Conform adevărul.ro PSD a fost cel care a informat că, în urma evenimentului neplăcut, Alberto Caraian și-a depus demisia:

În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.”

Ce a făcut consilierul în ședința online de la Sectorul 1

Consilierul local PSD, Alberto Caraian a intrat de acasă la ședința Consiliului Local al Sectorului 1, fără să-și dea seama că este dezbrăcat.

Bărbatul a stârnit instant râsul colegilor săi și a provocat diferite reacții de-a lungul ședinței.

Imaginile au fost postate pe canalul de Youtube al Primăriei Sectorului 1.

Consilierul PSD abia ieșise din duș în momentul în care președintele ședinței făcea prezența. Un alt consilier i-a atras atenția, spunându-i „Alberto, închide camera!”

Alberto nu știa cum să închidă camera, repetând „Nu știu să o închid”. În cele din urmă, a reușit să o închidă și a mers să se îmbrace, pentru a putea continua ședința.

Ce răspuns a oferit consilierul

Alberto Caraian a transmis într-o postare pe pagina sa de Facebook că își cere scuze pentru cele întâmplate:

Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!

Bărbatul era consilier local al PSD-ului din anul 2020, conform adevărul.ro. Alberto Caraian susținea în campania sa electorală că face parte din comunitatea romilor și din cea a bisercii neoprotestante. De aceea, și-ar dori să le reprezinte:

Fac parte din comunitatea romilor, cât și din cea a membrilor bisericilor neoprotestante. Aceste comunități au nevoie de o voce, dar, din păcate, stigma și greutățile atrase de aceasta le-au redus la tăcere. Simt și știu că pot să reprezint cu onoare minoritățile din Sectorul 1, pot să ajut la dezvoltarea unor programe de integrare, pot să lupt pentru egalitate de șanse.”

De asemenea, potrivit paginii sale de Facebook, Alberto Caraian a fost numit consilier la Ministerul Fondurilor Europene, din luna iulie 2022.

Te-ar putea interesa și:

Cookies