Consilierul General Murg îl interpelează pe Oprescu, pentru că a aflat de stimulentele din Primărie de la B365.ro

de:
20 ian. 2011
0 Afișari
Consilierul General Murg îl interpelează pe Oprescu, pentru că a aflat de stimulentele din Primărie de la B365.ro

Călin Murg a fost indignat de faptul că a trebuit să afle despre stimulente din presă, mai exact de la B365.ro, care a publicat în data de 19 ianuarie un articol despre aceste stimulente.

La cererea B365.ro, Primăria Capitalei a comunicat faptul că un număr de 60 de angajaţi ai Primăriei Bucureşti, cu funcţii de conducere şi de execuţie au primit stimulente în valoare totală de 1.257.384 lei (aprox. 300.000 de euro). Practic în medie, fiecare dintre aceşti angajaţi au primit în medie 5.000 de euro în plus la salariul lunar. Sumele repartizate pentru funcţiile de conducere au fost de aproximativ 1,5 salarii/lună, iar pentru funcţiile de execuţie de aproximativ 3 salarii/lună.

Și Prefectul Capitalei s-a sesizat în legătură cu aceste stimulente: Prefectura Capitalei a cerut verificarea primelor pe care angajaţii Municipalităţii le-au încasat în luna decembrie a anului trecut. Cererea a fost trimisă către Direcţia Finanţelor Publice Bucureşti, inspectorii urmând a verifica cine a decis acordarea primelor, cum s-au acordat ele şi cum s-au stabilit valorile primelor şi premiilor pe care angajaţii le-ar fi încasat înainte de Crăciun.

Altă interpelare a fost depusă pentru costurile mari la care a fost plătit Obiectul Simbol dedicat pionierilor aviatori români: 650.000 de euro. Despre artista care a primit peste un milion de euro pentru două lucrări, dintre care una fiind Obiectul Simbol,B365.ro a scris pe larg.

Cookies