Consilierul general Dumitru Dincă a demisionat din PDL: Nenorocirea care a lovit România este Traian Băsescu

de:
30 ian. 2012
0 Afișari
Consilierul general Dumitru Dincă  a demisionat din PDL: Nenorocirea care a lovit România este Traian Băsescu

„Am luat această decizie pentru că paharul s-a umplut. Unul dintre colegii de la PDL mi-a spus că domnul Emil Boc a spus în şedinţa de partid că pot să iasă toţi revoluţionarii în stradă el nu le va da nimic. Nenorocirea care a lovit România este Traian Băsescu pentru că Guvernul Românei nu a fost condus de Emil Boc ci în exclusivitate de către Traian Băsescu. Poate că Emil Boc în micimea lui ar fi făcut şi alte lucruri mai bune pentru România”, a spus consilierul general, anunţând că de astăzi este independent.

Potrivit legii, Dumitru Dincă pierde şi funcţia de consilier general odată cu demisia din PDL. „ Domnul Dincă a fost ales pe lista PDL, iar dacă pleacă din partid pierde şi funcţia. Partidul va face o solicitare la CGMB privind pierderea calităţii de membru PDL a domnului Dincă, iar următorul pe listă îl va înlocui în Consiliul General”, a precizat prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

Dumitru Dincă este consilier general de la începutul lui 2009. El l-a înlocuit atunci pe fostul viceprimar al Capitalei Răzvan Murgeanu care demisionase.

Cookies