ARHIVA B365

Consilierul Elenei Udrea, adus cu mascaţii la DNA

Ştefan Lungu ar fi primit în anul 2010 suma de 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA, pentru a-și folosi influența față de angajați din cadrul ministerului, în vederea efectuării plăților prin care erau finanțate contractele de lucrări publice, potrivit unor surse judiciare.

Banii ar fi fost livrați în mai multe tranșe, iar pentru a ascunde natura acestor plăți, au fost întocmite mai multe contracte fictive de achiziție, prin interpunerea unei alte societăți. Este vorba de Last Time Studio SRL din Câmpina, societate controlată de Ștefan Lungu prin intermediul mamei sale, Elena Lungu, în calitate de asociat și administrator.

Procurorii DNA au descins, luni dimineaţă, în Bucureşti şi alte 4 judeţe, la mai multe adrese, pentru a efectua cercetări în dosarul „Gala Bute”. Descinderile au avut loc şi la domiciliul lui Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box. Mai multe detalii aici.

Ştefan Lungu, fostul consilier de imagine al Elenei Udrea, este soțul Ancăi Lungu, realizatoare la Antena 1 și la Antena 3.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button