Consilierii USR PLUS, PNL și PMP au votat suplimentarea bugetului Capitalei. Unde se vor duce noile fonduri, potrivit lui Nicușor Dan

07 sept. 2021
216 Afișari
Consilierii USR PLUS, PNL și PMP au votat suplimentarea bugetului Capitalei. Unde se vor duce noile fonduri, potrivit lui Nicușor Dan
Consilierii USR PLUS, PNL și PMP au votat suplimentarea bugetului Capitalei. Unde se vor duce noile fonduri, potrivit lui Nicușor Dan. Sursa foto: Playtech

Consiliul General al Municipiului București a acceptat, marți, suplimentarea bugetului Capitalei. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook, prilej cu care a mulțumit consilierilor de la PNL, USR PLUS și PMP că au fost de acord în cadrul acestei ședințe, în ciuda tensiunilor din politica națională.

Vești bune în urma Consiliului General al Muncipiului București de astăzi. Nicușor Dan a anunțat faptul că a fost acceptată suplimentarea bugetului Capitalei, și le-a mulțumit consilierilor PNL și USR PLUS că s-au pus de acord în acest sens în ciuda tensiunilor și neînțelegerilor dintre cele două formațiuni politice de la nivel național, potrivit Digi24.

Bugetul Capitalei a fost majorat. Unde se vor duce banii, potrivit lui Nicușor Dan

Nicușor Dan a precizat pe pagina sa de Facebook faptul că este vorba despre o majorare de 33 de milioane de lei, majorare ce se va duce cu precădere spre spitalele din Capitală, dar și spre proiecte precum cele legate de acoperierea costurilor generate în urma iluminatului public, sau întreținerea parcurilor.

„Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, așa cum era de așteptat și de dorit pentru bucureșteni.

E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din acești bani urmând să fie folosită pentru spitale. De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administrația Străzilor, pentru întreținerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creștere cu iluminatul public din Capitală, dar și pentru plata unor datorii din trecut.”, a declarat Primarul Capitalei.

Va începe lărgirea Bd. Prelungirea Ghencea datorită acestei majorări, potrivit edilului

Nicușor Dan a declarat că această rectificare bugetară pozitivă a oferit Muncipalității fondurile necesare pentru reluarea lucrărilor de lărgire a Bd, Prelungirea Ghencea,

Nu în ultimul rând, edilul a mulțumit consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP că nu au ținut cont de tensiunile ce se află între partide și au votat „în interesul orașului”.

„Subliniez că această rectificare bugetară ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe.
Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP, care au înțeles că, dincolo de situația politică la nivel național, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul orașului.”, a scris Dan în încheierea postării.

Cookies