Consilierii USL vot vota de partea lui Oprescu, anunţă Ponta

de:
04 apr. 2011
0 Afișari
Consilierii USL vot vota de partea lui Oprescu, anunţă Ponta

„În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cei 24 de consilieri ai Uniunii Social Liberale – 16, PSD şi 8, PNL – vor vota pentru susţinerea bugetului care să cuprindă toate proiectele importante pentru bucureşteni şi vor ridica şi vor trage semnale de alarmă pentru viitorul a două regii extrem de importante pentru bucureşteni – RATB şi RADET, ambele în acest moment conduse de un manegement clientelar, sigur pus de preşedintele PDL Bucreşti, Elena Udrea. Vom vota pentru bucureşteni, pentru proiectele pe care primarul general le-a promovat şi pentru a salva banii bucureştenilor de mâna hrăpăreaţă a doamnei Elena Udrea”, a afirmat Ponta, după şedinţa USL, arată Agerpres.

Potrivit liderului social-democraţilor, consilierii PSD care nu vor vota respectând decizia conducerii şi vor fi alături de PDL vor pleca din partid.

Întrebat despre afirmaţiile liderului PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, potrivit cărora protocolul USL nu se semnează la nivelul Bucureştiului, „pentru că nu s-a găsit la PSD un teren solid pentru o soluţie solidă”, liderul social-democraţilor a spus că, din punctul său de vedere, cel mai important test al Uniunii în acest sens este votul din CGMB.

Cookies