ARHIVA B365

Consilierii PDL susţin că Oprescu nu e capabil să conducă Bucureştiul

Consilierii PDL au declarat într-un comunicat, citat de Mediafax, că au susţinut toate proiectele majore din Capitală, realizate sau în curs de realizare, care au fost iniţiate de primarii Băsescu şi Videanu. Aceştia consideră că Oprescu se ascunde în spatele unui conflict politic pentru a masca incapacitatea de a administra oraşul şi superficialitatea cu care îşi exercită atribuţiile.

Oficialii PDL mai spun că, în încercarea sa de a se compara cu Băsescu, Oprescu are o atitudine fantezistă. Ei îşi motivează declaraţiile, susţinând că Băsescu avea proiecte pentru Bucureşti, iar actualul primar general al Capitalei nu are. Totodată, aceştia adaugă că, dacă actualul preşedinte avea un Consiliu General ostil, consilierii lui Oprescu i-au oferit tot suportul.

Reprezentanţii PDL îl mai acuză pe primar că a încălcat legea redactând un buget fără să ţină cont de ceea ce s-a votat în Consiliul General. Potrivit aceleiaşi surse, consilierii îi cer primarului să respecte legea şi să rescrie bugetul aşa cum a fost el aprobat în şedinţa de consiliu. ”Ne arătăm întreaga disponibilitate de a colabora cu Sorin Oprescu în susţinerea proiectelor cu adevărat importante pentru bucureşteni. Dar nimeni nu poate fi mai presus de lege, nici măcar un primar aşa-zis independent”, se precizează în comunicat.

Edilul şef al Capitalei, a adresat, miercuri, o scrisoare preşedinţilor partidelor reprezentate în Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) – PDL, PSD, PNL, PRM, PNG. Mesajul lui Oprescu făcea referire la bugetul Primăriei Capitalei pe anul 2011, care va trebui supus din nou votului CGMB, într-o formă adaptată la nevoile oraşului şi ale bucureştenilor, preciza primarul general în documentul adresat lui Emil Boc, Victor Ponta, Crin Antonescu, Corneliu Vadim Tudor şi Gheorghe Becali.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button