LA MINE-N CARTIER

Consilierii locali din sectorul 1 au respins înfiinţarea unor societăţi comerciale ale Primăriei

Edilul Sectorului 1 crede că aceste activități ar trebui prestate de către societăți comerciale ale Primăriei, având drept unic acționar Consiliul Local. În acest fel, banii ar rămâne la bugetul local și ar dispărea suspiciunile privind anumite interese, darea și luarea de mită, explică Dan Tudorache.

El mai spune că Primăria Sectorului 1 a dovedit că poate fi un bun administrator, având o societate CET Grivița, care funcționează de 12 ani și este pe profit.

Vineri, reuniți în ședința extraordinară, consilierii locali au respins, cu voturile grupurilor USB și PNL, trei proiecte de hotărâre care prevedeau înființarea unei societăți de pază, a uneia care să presteze servicii pe terenuri și a unei a treia, care ar fi urmat să presteze servicii pentru clădirile aflate în administrarea Autorității Locale Sector 1, scrie bucurestifm.ro.

Primarul Dan Tudorache spune că cei din grupul USB nu ar fi fost bine informați cu privire la cele trei proiecte, în vreme ce consilierii PNL ar fi votat împotrivă din cauza că ar avea interese în zona societăților de pază care au, în prezent, contracte cu Primăria Sectorului 1.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button