ȘTIRI

Consilier din Ministerul Sănătății, eliberat din funcție în urma unor declarații controversate

Benoni Țiganiuc,consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, a fost eliberat din funcție de ministrul Sănătății în urma unor declarații controversate făcute vineri. Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Benoni Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.

Ministerul Sănătății precizează într-un comunicat remis vineri presei că se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor.

„Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice”, a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.

Sursa: Agerpres


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button