ARHIVA B365

Congresul PSD va avea loc pe 11 octombrie. Atunci se va decide şi cine va conduce PSD

După şedinţa PSD, s-a decis ca Congresul să aibă loc pe 11 octombrie. Anunţul a fost făcut de Liviu Dragnea. În Congres se va supune la vot şi rămânerea la guvernare a PSD, la solicitarea lui Victor Ponta, scrie realitatea.net.

Dragnea a mai a declarat că va anunța lunea viitoare dacă va candida pentru o funcție de conducere la viitorul Congres.

„Voi cântări, luni, după Comitetul Executiv, dacă se stabilește și data congresului. Voi anunța dacă voi candida pentru o funcție în conducerea partidului”, a spus Dragnea la finalul ședinței de marți a Biroului Permanent Național al PSD.

Întrebat dacă ezitarea în privința anunțării candidaturii are legătură cu dosarul său, Dragnea a spus că nu are această problemă. „Nu am problema la care vă referiți, dar mi se pare corect și onest față de toți colegii mei din partid să îmi anunț sau nu o candidatură în momentul în care se stabilește în mod formal data Congresului. Este singura motivație”, a spus Dragnea.

Marea majoritate a filialelor social-democrate au propus Congres extraordinar PSD pe 11 octombrie, iar data exactă a Congresului va fi decisă luni de Comitetul Executiv al partidului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button