Confuzie (deja) clasică: o australiancă a vrut să zboare la Budapesta și a aterizat la București. (Da, știm, începe tot cu «B»)

10 mart. 2023
329 Afișari
Confuzie (deja) clasică: o australiancă a vrut să zboare la Budapesta și a aterizat la București. (Da, știm, începe tot cu «B»)
Confuzie (deja) clasică: o australiancă a vrut să zboare la Budapesta și a aterizat la București. (Da, știm, începe tot cu «B»). Sursa foto: Tik Tok/ Sophe Alice

O australiancă a plănuit o vacanță în Budapesta, alături de prietenul ei, dar a aterizat la București.

Bărbatul a vrut să o surprindă pe australiancă cu o excursie în Ungaria, însă a cumpărat, din greșeală, bilete de avion spre București.

Cei doi și-au dat seama de greșeală abia când au ajuns la aeroport și au văzut că pe semnul de poartă scria „București”.

Australianca nu e regretat deloc că a ajuns în București

Australianca Sophe Alice și-a povestit experiența pe pagina ei de Tik Tok. A spus că inițial trebuia să ajungă în Budapesta, însă s-a trezit aterizând în București.

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs

Femeia a fost întrebată în comentarii dacă chiar a mai ajuns în România și dacă și-a continuat excursia aici, la care ea a răspuns:

Da, am fost. Normal că am fost. A fost grozav!”

După aceea, pentru a-și lămuri urmăritorii de pe Tik Tok, a povestit ce s-a întâmplat și cum a decurs experiența:

Deci, prietenul meu cel mai bun locuiește în Australia. El a venit și m-a surprins, spunându-mi că a organizat o excursie pentru noi. A spus că mergem undeva în estul Europei. Și am ajuns la București. A fost minunat!”

Alice, împreună cu prietenul ei, au vizitat numeroase atracții turistice din România și din Capitală.

Din București a postat imagini cu Arcul de Triumf, Centrul Vechi, Palatul Parlamentului.

Experiența unei australience în România
Experiența unei australience în România. Sursa foto: Tik Tok/ Sophe Alice

Cei doi au vizitat și Castelul Bran din județul Brașov, de unde au postat clipuri video pe pagina de Tik Tok.

@sophealice Well this is beautiful 🇷🇴❤️ #romania #brancastle #bestfriends #fypシ #fyp #ootd ♬ until i found you em beihold – 웬시 테오페 Minho

Experiența australiencei, virală pe Tik Tok

Clipul video cu experiența australiencei a devenit viral pe platforma de socializare, ajungând să aibă milioane de view-uri și sute de mii de aprecieri.

Mai mulți utilizatori Tik Tok au adăugat comentarii la Tik Tok-urile postate de femeie, ironizând situația sau lăudând România.

Un internaut a glumit cu ea, spunându-i: „Ai grijă să nu încurci Australia cu Austria”.

Câteva dintre comentariile utilizatorilor Tik Tok:

  • „România este cel mai subestimat loc, dintre toate orașele în care am fost – sunt atât de multe de făcut acolo! S-a întâmplat cu un motiv”
  • „Bine ați venit în București!”
  • „Am fost în România în urmă cu 4 ani și am avut o vacanță minunată. Iubesc România!”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies