Conflict violent între doi puști, fotbaliști la Dinamo București. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt cu o foarfecă. Antrenor: Încă 2 milimetri și îi atingea plămânul

19 sept. 2023
317 afișări
Conflict violent între doi puști, fotbaliști la Dinamo București. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt cu o foarfecă. Antrenor: Încă 2 milimetri și îi atingea plămânul
Conflict violent între doi puști, fotbaliști la Dinamo București. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt cu o foarfecă. Antrenor: Încă 2 milimetri și îi atingea plămânul. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Un conflict a avut loc între doi fotbaliști minori ai Clubului Dinamo București, în timpul unui cantonament. Unul dintre băieți a fost înjunghiat cu o foarfecă în spate, foarte aproape de unul dintre plămâni.

Minorul în vârstă de 14 ani doar s-ar fi apărat

În timpul unui cantonament al Clubului sportiv Dinamo București, un conflict a izbucnit între doi băieți de 14, respectiv 16 ani, care împărțeau aceeași cameră.

Totul a pornit de la o ceartă care, după scurt timp, s-a transformat într-o bătaie.

Potrivit Gândul, după ce și-ar adresat cuvinte jignitoare, cei doi ar fi început să se agreseze fizic. Ulterior, băiatul de 14 ani a scos o foarfecă și l-a înjunghiat în spate pe băiatul de 16 ani.

Martorii susțin că tânărul în vârstă de 14 ani doar s-a apărat de celălalt.

Conform declarațiilor antrenorului celor doi băieți, înțepătura s-a oprit la 2 milimetri de plămânul victimei:

L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul.”

Alți doi minori, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului dintre băieți.

Incidentul s-a petrecut pe data de 16 septembrie 2023, atunci când polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 01:30, cu privire la faptul că în camera de gardă a unui spital a venit un băiat în vârstă de 16 ani care prezenta urme de agresiune.

Ulterior, băiatul în vârstă de 16 ani a fost internat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări

Polițiștii au transmis că efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

Cercetările sunt efectuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

La data de 16 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 01.30, cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unități medicale s-a prezentat un minor, în vârstă de 16 ani, care prezenta urme de agresiune . Din primele cercetări efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că, la data de 15 septembrie 2023, în jurul orei 23.00, în timp ce persoana vătămată se afla într-o cameră din incinta unui club sportiv,  împreună cu un minor, în vârstă de 14 ani, pe fondul unui conflict mai vechi, și-ar fi adresat cuvinte jignitoare și s-ar fi agresat reciproc, moment în care i-ar fi fost provocate răni cu un obiect tăietor-înțepător, o forfecuță. De asemenea, incidentul ar fi fost aplanat de alți doi minori, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, care au transportat persoana vătămată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate, unde a rămas internată”, se arată într-un comunicat transmis de polițiști.

Te-ar putea interesa și:

Cookies