Conflict într-un autobuz STB: un bărbat a început să jignească o doamnă și a făcut gălăgie în mijlocul de transport. Șoferul a fost cel care a intervenit

21 mart. 2023
3070 afișări
Conflict într-un autobuz STB: un bărbat a început să jignească o doamnă și a făcut gălăgie în mijlocul de transport. Șoferul a fost cel care a intervenit
Conflict într-un autobuz STB: un bărbat a început să jignească o doamnă și a făcut gălăgie în mijlocul de transport. Șoferul a fost cel care a intervenit. Sursa foto: B365

Un conflict s-a iscat într-un autobuz STB din București între o doamnă și un bărbat. Cei doi și-au aruncat vorbe unul altuia, până în momentul în care a intervenit șoferul.

Conform spuselor unui cititor B365, bărbatul ar fi început cearta, comentând ceva la adresa femeii. Femeia i-a răspuns pe același ton și de acolo au început să se certe.

Conflictul a avut loc în autobuzul 178

Luni, în jurul orei prânzului, un bărbat care era sub influența alcoolului a început să vorbească urât cu o femeie, în autobuzul 178.

Autobuzul era destul de aglomerat și majoritatea călătorilor stăteau în picioare. Bărbatul avea loc pe scaun, iar femeia era la mică distanță de acesta.

El nu vorbea prea clar, dar părea că începuse să o jignească și să îi vorbească urât. Era destul de gălăgios și gesticula într-un mod ciudat.

Oamenii din autobuz nu au intervenit, cel care a intervenit a fost șoferul. El l-a avertizat în repetate rânduri pe bărbatul care iscase conflictul că dacă nu coboară, va chema poliția.

Bărbatul nu l-a luat în seamă la început, însă, văzând că nu are de ales, a coborât în cele din urmă. Reacțiile și vorbele bărbatului au stârnit panică pentru unii călători, iar pe alții i-au amuzat.

Cititorul B365 a spus că femeia era vizibil deranjată de comportamentul bărbatului.

În clipul video nu au fost surprinse și replicile femeii, a fost surprins doar momentul în care bărbatul a decis să coboare din autobuz.

O altă bucureșteancă a fost agresată de tineri în STB

O bucureșteancă a povestit pe pagina de Facebook „Reclamații STB( fostul RATB) București” cum le-a atras atenția unor tineri din tramvai, deoarece erau gălăgiosi. Femeia i-a rugat să nu mai facă gălăgie, însă tinerii nu au ascultat-o.

Mai mult decât atât, tinerii s-au așezat pe scaunele din fața doamnei și au început să se „dea mari”. Până să coboare din autobuz, o fată care făcea parte din grup a aruncat cu un PET înspre femeie.

Femeia s-a ferit și a ajuns să fie lovită la degete și nu la cap.

Fata, fiind ultima, s-a uitat spre mine, apoi s-a aplecat la scaunul din față și a luat de jos un PET de 0,5 l pe jumătate plin, pe care l-a aruncat înspre mine, cu intenția de a ma lovi. (…). Am fost atentă și am întins mâna astfel încât am fost lovită la degete și nu la cap.” a povestit femeia

Bucureșteanca a mai povestit că nu a intervenit nimeni pentru ea, nici măcar șoferul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies