Conflict într-o stație STB din București: Un bărbat a luat o cărămidă, a țipat, după care a început să lovească un chioșc de bilete. „Sunați la poliție, femeia este în pericol!”

14 iun. 2023
10679 Afișari
Conflict într-o stație STB din București: Un bărbat a luat o cărămidă, a țipat, după care a început să lovească un chioșc de bilete. „Sunați la poliție, femeia este în pericol!”
Conflict într-o stație STB din București: Un bărbat a luat o cărămidă, a țipat, după care a început să lovească un chioșc de bilete. „Sunați la poliție, femeia este în pericol!”. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Un eveniment neplăcut a avut loc pe Calea 13 Septembrie, la un punct de vânzare STB. Un bărbat a luat o cărămidă și a început să lovească chioșcul de cartele și abonamente pentru autobuz, țipând și gesticulând violent.

O femeie a încercat să îl liniștească

În stația 139 de pe Petre Ispirescu în intresecție cu Calea 13 Septembrie, la un punct de vânzare STB, un bărbat a devenit agresiv. A început să țipe, după care a luat o cărămidă și a început să loveasca tejgheaua și peretele chioșcului de vânzare al cartelelor și abonamentelor STB.

Nu se știe dacă înăuntru era cineva sau nu, însă gestul bărbatului i-a speriat pe trecători.

Ulterior, o femeie și-a făcut curaj și a încercat să îl liniștească. Bărbatul a aruncat cărămida din mână, dar după a început să țipe la femeie. La un moment dat, a ridicat palma la ea și se apropia tot mai mult, într-un mod amenințător.

Mai departe nu știm ce s-a întâmplat, întrucât persoana care a filmat se afla în autobuz, iar acesta plecase. Clipul video a apărut pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” și poate fi vizionat acolo.

Pe lângă faptul că acțiunea bărbatului a stârnit frică pentru unii bucureșteni, aceasta este considerată și vandalism, pentru că a distrus un bun al Societății de Transport București (STB).

Legea 286/2009, Art. 253 spune că:

Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Mai mulți internauți au reacționat la clipul video și au fost deranjați de ceea ce au văzut. Aceștia au spus că un bărbat ar fi trebuit să fie cel care a intervenit, nu o femeie. De asemenea, au întrebat de ce șoferul autobuzului în care era persoana care a filmat nu a luat măsuri, sau de ce nu a sunat nimeni la poliție.

Câteva dintre comentarii

  • „În loc să filmați mai bine chemați poliția. Femeia aia era în pericol.” – R. C.
  • „Da, nimeni nu face nimic. Trecea lumea, se uită ca la spectacol și apoi ne mai mirăm ce se întâmplă…. Nici măcar șoferul de autobuz nu a făcut nimic.” – M. M.

Te-ar putea interesa și:

Cookies