SMART CITY

Conferinţele practice pentru liceeni şi studenţi, BookLand Evolution, încep pe 21 septembrie la ASE

BookLand Evolution și-a propus să contribuie la formarea și educația tinerilor prin intermediul conferințelor practice, unde aceştia au ocazia să cunoască și să interacționeze cu specialisti în media, antreprenoriat, teatru, literatură, muzică, sport, etc, prinzând mai mult curaj în fortele proprii pentru a-și urma vocația.

Initiațiva e încurajată de reacțiile tinerilor care au participat și care apreciază calitatea informațiilor primite, experiența speakerilor, recomandările beletristice și sfaturile primite, mulți dintre ei având norocul de a se alege și cu mentori, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cea de-a doua serie a conferințelor practice pentru liceeni și studenți revine în această toamnă, dupa pauza de peste vară, și îi invită pe tinerii între 14-24 ani să ia parte la întâlniri inspiraționale cu oameni care au reușit să facă performanță. Startul se ia în București, în perioada 21-25 septembrie, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), interval orar 15:00-17:00. De luni până vineri tinerii se vor întâlni cu 4 speakeri pe zi, dintre care îi amintim pe Lucian Mîndruță, Andreea Raicu, Vasile Calofir, Mihaela Tatu, Marina Almășan. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul şi vicepreşedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

După conferințele din București, BookLand Evolution va continua în alte 11 orase: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Buzău, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Focșani, Bacău și Iași.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button