Conferinţa”Maşina Timpului 4″, de la Palatul Suţu, va plimba publicul prin Bucureştiul dispărut

de:
19 mai 2015
0 Afișari
Conferinţa

Mașina Timpului va plimba publicul, joi, de la ora 19, prin orașul distrus în timpul lui Carol I, Carol al II-lea, Ceaușescu și în prezent.

„Cartiere întregi, zone pe care azi le găsești doar în poze sau ilustrate vechi, la dispoziția ta. Explorează Bucureștiul dispărut și conectează-l cu prezentul. O să găsești mai multe legături decât crezi. Vezi cartierul Uranus, cartierul evreiesc, centrul orașului, dar și alte zone. Observă, analizează, trage concluzii. Hai să vezi locuri care azi nu mai există și ce e acolo acum. Istorie bucureșteană brută, neșlefuită și pe care o poți accesa ușor.”, îndeamnă Cristian Radu, cel care va susţine conferinţa de la Palatul Suţu.

Conferinţele bazate pe conceptul „Maşina Timpului”, implementat de Cristian Radu, se bazează pe prezentarea unor fotografii cu locuri cheie din Bucureştiul de odinioară, laolaltă cu imagini din zilele noastre, realizate din acelaşi unghi, pentru ca schimbările prin care a trecut Capitala noastră să fie cât mai uşor de remarcat. Câteva dintre imaginile prezentate în cadrul celei de-a treia conferinţă pe această temă găsiţi AICI.

Intrare la conferinţă costă 7 lei.

Cookies