Conducerea PNL a demisionat în bloc. Antonescu rămâne interimar până la Congres

de:
26 mai 2014
0 Afișari
Conducerea PNL a demisionat în bloc. Antonescu rămâne interimar până la Congres

Vicepreședinții PNL au demisionat. Crin Antonescu rămâne la şefia PNL, ca interimar, până la convocarea unui congres extraordinar pentru succesiunea la şefia partidului astfel încât să nu se ajungă în toamnă cu preşedinte interimar, în condiţiile în care Crin Antonescu şi Klaus Iohannis îşi părăsesc funcţiile, informează romaniatv.net. Delegația permanentă a PNL se va întruni joi. 

În acelai timp, Biroul Politic al PNL a aprobat desființarea filialei Satu-Mare care a aprobat reînscrierea lui Tăriceanu în PNL.  Mai mult, Călin Popescu-Tăriceanu a fost data afară din ședință după ce Ludovic Orban a contestat calitatea de membru PNL a fostului premier.

„Ludovic Orbvan a contestat calitatea mea de membru al PNL. A cerut președintelui PNL să suspună la vot. Majoritarea a votat pentru, iar eu am ieșit din sală”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că îşi asumă eşecul de la alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu a anunţat luni la Facebook că îşi dă demisia de la şefia PNL, ca urmare a scorului mic obţinut la alegerile europarlamentare 2014. Antonescu anunţase în timpul campaniei electorale că va demisiona din funcţia de preşedinte al partidului, dacă liberalii nu vor lua 20% la euroalegeri.

Şi Klaus Iohannis a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL. Anunţul a fost făcut de Iohannis după ce PNL a obţinut un scor sub 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Cookies