Condiții meteo extreme: a plouat cu jde mii de euro pe autostradă

03 feb. 2023
179 afișări
Condiții meteo extreme: a plouat cu jde mii de euro pe autostradă
| Sursă foto: Twitter -Predator

N-o luați la fuga, evenimentul meteo deosebit nu a avut loc la intrarea în București, nici măcar în România. Șoferii ce mergeau pe o autostrada din Spania au fost prinși de o ploaie cu mii de euro.

Bancnotele au zburat pe carosabil, iar șoferii s-au oprit pentru a le aduna de pe jos. Mașina din care zburaseră a fost implicată într-un accident.

Ploaie cu mii euro pe o autostradă din Spania

Șoferii care mergeau pe autostrada A7 aflată în apropierea orașului Marbella din Spania au fost surprinși de un ploaie inedită. Mii de euro au zburat pe carosabil luni, 31 ianuarie 2023, dintr-o mașină care a fost implicată într-un accident, transmite publicația El Pais citată de HotNews.ro.

În momentul în care au văzut ploaia cu bancnote de 50 de euro, șoferii s-au oprit și au început să le adune de pe calea de rulare.

Totul s-a petrecut după ce o mașină care transporta o geantă în care se aflau 20.000 de euro a făcut accident pe autostradă.

În urma impactului, geanta în care se aflau banii a zburat pe geamul mașinii, iar bancnotele s-au împrăștiat pe partea carosabilă.

Șoferii care au adunat banii au comis o infracțiune

Mai mulți șoferi s-au oprit din drumul lor, au coborât de la volan și au început să adune banii. Din acest motiv, în zona respectivă a fost produs un ambuteiaj.

Polițiștii spanioli au anunțat că persoanele care au luat banii de pe jos au comis o infracțiune. Cu toate astea, până la acest moment nimeni nu a fost arestat.

Poliția Națională a început investigația pentru a determina care este originea banilor. Persoanele aflate în mașina din care au zburat bancnotele au declarat că banii urmau să fie folosiți pentru cumpărarea unui vehicul.

Pe teritoriul Spaniei, legea le permite oamenilor să transporte până la 100.000 de euro în numerar.

Cookies