Concursuri, premii și voie bună la “Jocurile Copilăriei” din parcurile Sectorului 2

de:
28 iul. 2014
0 Afișari
Concursuri, premii și voie bună la “Jocurile Copilăriei” din parcurile Sectorului 2

La sfârșit de săptămână copiii din Sectorul 2 s-au întrecut într-o serie de concursuri într-o atmosferă de veselie, fiind acompaniați de cântece ale copilăriei.

Printre jocurile preferate ale copiilor au fost scaunele muzicale, statuile muzicale, jocul limbo, desenele pe asfalt, mersul piticului, rațele și vânătorii, săritul corzii, șotronul etc.

Câștigătorii primelor locuri ale concursurilor au fost premiați cu jucării și materiale sportive cu care vor putea să-și continue mișcarea în aer liber, atât de necesară pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

„Jocurile Copilăriei” este o inițiatică care își propune să-i atragă pe copii la mișcare în aer liber și să se distreze prin participarea la jocurile „tradiționale” ale copilăriei și să le dezvolte, în același timp, spiritul de competiție și lucrul în echipă.

Jocurile vor continua pe întreaga perioadă a vacanțein de vară în fiecare sfârșit de săptămână în parcurile din Sectorul 2. Inițiativa realizării proiectului „Jocurile Copilăriei” aparține Comisiei de Activități Recreative a Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2.

Cookies