Concursuri de slalom cu bicicleta printre jaloane la Săptămâna Europeană a Mobilităţii din Bucureşti

de:
20 sept. 2013
8 afișări
Concursuri de slalom cu bicicleta printre jaloane la Săptămâna Europeană a Mobilităţii din Bucureşti

Sub sloganul „Aer curat – miscarea ta!”, se vor organiza concursuri de slalom cu bicicleta printre jaloane, concursuri de role, trotinete, ateliere de mini-tenis si ateliere de creatie sau desene pe asfalt.

Activitatile se vor desfasura pe b-dul Kiseleff, intre Arcul de Triumf si str. Arhitect Ion Mincu, intre orele 09.00 si 16.00 si se adreseaza copiilor insotiti de parinti sau profesori.

Inscrierea participantilor se va face incepand cu ora 9.30 in zona Arcului de Triumf, iar premierea castiatorilor va avea loc la Muzeul Taranului Roman intre orele 12.00 – 12.30. Premiile constau in casti de protectie pentru biciclisti, rucsacuri de picnic, bratari si diplome.

Cu ocazia acestui eveniment, cetatenii capitalei sunt asteptati sa transmita mesaje si sugestii privind imbunatatirea calitatii aerului in Bucuresti, mesaje care vor fi „plantate” in „copaceii” amplasati in perimetrul de desfasurare a evenimentului. Ulterior, cele mai bune mesaje transmise de bucuresteni vor fi premiate. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul PMB, iar premiile se vor ridica de la sediul din B-dul Regina Elisabeta nr. 16, sector 3, et. 4, cam 410.

Totodata, Directia de Mediu va desfasura, pe toata perioada, o campanie de monitorizare a calitatii aerului, cu ajutorul autolaboratorului din dotare, amplasat in fata Muzeului „Grigore Antipa”. Datele de monitorizare sunt afisate pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti.

Cookies