ARHIVA B365

Concursul pentru amenajarea zonei din jurul Stadionului Lia Manoliu, prelungit până pe 11 martie

Perioada de înscriere în Concursul de arhitectură ‘Urban ID’ a fost prelungită cu 10 zile, până pe 11 martie. În cadrul concursului aplicanţii vor trebui să găsească cele mai bune soluţii pentru amenajarea spaţiului din jurul Stadionului Naţional. Concursul este inspirat de eforturile urbanistice din Marea Britanie, unde a fost construit un imens parc olimpic pentru Jocurile Olimpice din 2012.

Înscrierea în concurs se poate face trimiţând un e-mail la BritishEmbassy.Bucharest@fco.gov.uk care să includă numele, adresa de e-mail şi un număr de telefon la care participanţii să poată fi contactaţi ulterior. Termenul limită de predare a proiectelor este 15 martie, ora 16.00, direct la sediul Ambasadei britanice din strada Jules Michelet, nr. 24, sector 1, cod 010463, Bucureşti. Data de expediere pentru proiectele trimise prin poştă trebuie să fie cel târziu 12 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 17 martie.

Marele premiu constă într-o vizită la Londra, în perioada 20-23 martie. Costurile vor fi suportate integral de Ambasada britanică. În program vor fi incluse o vizită la Parcul Olimpic şi întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii de top în domeniul regenerării urbane. Premiul doi constă într-un Program de Certificare şi Training “Romania Green Building Prefessional oferit de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Premiul trei constă într-o placă video performantă.

Detaliile de participare sunt disponibile la ukinromania.fco.gov.uk.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button