ARHIVA B365

Concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii începe DUMINICĂ

CONCURS INM.  Potrivit calendarului de desfăşurare a concursurilor de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) şi de admitere în magistratură, duminică se va desfăşura prima etapă a celor două concursuri, constând în proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoştinţelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal.

Concursul de admitere la INM se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri de auditori de justiţie, din care 130 de locuri sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător, iar 70 pentru ocuparea funcţiei de procuror.

La acest concurs s-au înscris 2.770 de candidaţi, dintre care 2.746 îndeplinesc condiţiile pentru a participa la prima probă, conform tabelului final privind rezultatul verificării condiţiilor de înscriere la concurs, publicat pe site-urile CSM şi INM. Proba eliminatorie se va desfăşura la Universitatea „Nicolae Titulescu” şi Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti.

CONCURS INM. Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 85 de posturi de judecător în cadrul judecătoriilor şi 58 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

La concurs s-au înscris 985 de candidaţi, dintre care 941 de candidaţi îndeplinesc condiţiile pentru a participa la prima probă. Proba eliminatorie se va desfăşura la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti.

Ambele concursuri vor începe la ora 09.00, accesul candidaţilor în săli fiind permis între orele 07.30 – 08.30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau paşaport).

Listele cu repartizarea candidaţilor pe săli sunt publicate pe paginile de internet ale CSM şi INM şi vor fi afişate pe uşile sălilor în care se desfăşoară proba, precizează CSM.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button