BAZAR

Concurs organizat Apa Nova, de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un mall din Capitală

Premiile puse în competiţie au atras un număr mare de participanţi care s-au înscris pentru a câştiga marele cadou de Ziua Îndragostiţilor.

Zeci de cupluri de îndrăgostiţi s-au fotografiat lângă inima mare de gheaţă şi şi-au încercat norocul la concursul inedit organizat de Apa Nova, de Valentine’s Day.

Unul dintre premiile râvnite ale concursului a fost costumul de ginere şi o rochie de mireasă. Organizatorii au pus la bătaie şi alte costume de seară. Câştigătorii au fost cei care au ghicit câţi litri de apă au fost folosiţi pentru realizarea inimii de gheaţă.

Inelul cu diamant în valoare de 5.000 de lei, ascuns în inima de gheaţă, va fi câştigat însă zilele următoare de cei care vor reuşi să ghicească în cât timp se va dezgheţa sculptura, scrie antena3.ro.

Tombola indragostitilor s-a desfasurat pentru al doilea an consecutiv sub sloganul „Apa Nova iti umple inima!”. Compania Apa Nova Bucuresti a pus la bataie pentru cuplul castigator o rochie de mireasa (sau una de seara) de la Bien Savy, precum si un costum de ginere (sau unul de seara) de la Ego Man. Valoarea totala a celor doua premii este de 8.000 de lei.

Perechile participante care au apreciat corect cantitatea de apa care a fost necesara pentru umplerea unei inimi de gheata amplasată langa patinoarul din AFI Cotroceni au intrat în tragerea la sorţi pentru marele premiu. Toate perechile inscrise in concurs au primit cadou din partea organizatorilor inimioare dulci din ciocolata.

Acesta este al saselea an consecutiv in care Apa Nova Bucuresti dedica un eveniment Zilei Indragostitilor. Evenimentul este sustinut de Apa Nova Bucuresti si se desfasoara in parteneriat cu Radio ProFM, cu Teilor Fine Jewellery si cu AFI Palace Cotroceni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button