BAZAR

Concurs El Grande Comandante

Mai exact, pentru a putea castiga un vocher de consumatie de 50 lei, intrarea libera (pentru doua persoane) si rezervarea gratis (pentru doua persoane), raspunde corect la urmatoarele intrebari la sectiunea comentarii din cadrul acestei postari, pana vineri, 22 iulie, ora 17.oo:

  1. Cate trupe au concurat pentru a deveni rezidenta El Grande Comandante?
  2. Care sunt cele doua trupe care au cantat in ultimul weekend Discover Tuborg?

Castigatorul va fi anuntat, vineri, la ora 17.30, pe www.b365.ro

Duel de weekend

Timp de o luna, in fiecare weekend,  opt  cover band-uri au luptat pentru a deveni rezidenta marelui Comandant. Vineri si sambata, patru dintre acestea se dueleaza in semifinal a Discover Tuborg.

Competitia Discover Tuborg a inceput cu Luca’s band, au urmat pustii de la The Sixteens, Smashed Mosquito, rock-ul n-a lipsit nici el cu Marca Inregistrata, Ego 9 sau Benetone si s-a incheiat cu The Funky Gang si Lipscani Band. Cu totii au cantat asa cum stiau mai bine, pentru a deveni rezidenta El Grande Comandante.

Weekendul acesta, patru dintre acestea vor urca pe scena El Grande Comandante in semifinala Discover Tuborg. Clientii vor vota trupa preferata prin “buletinele de vot”primite la bar. Vor fi alese doua trupe care vor intra in marea finala Discover Tuborg.

Suportul pentru trupe este 10 lei, iar daca te afil printre primii 200 veniti, primesti o bere Tuborg de la bar.

El Grande Comandante- un loc pentru oameni liberi!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button