Concurs de tir cu arcul în București. European Youth 2nd Leg 2021 se desfășoară în perioada 2-7 august

01 aug. 2021
73 Afișari
Concurs de tir cu arcul în București. European Youth 2nd Leg 2021 se desfășoară în perioada 2-7 august
Concurs de tir cu arcul în București

Zilele viitoare se va desfășura un concurs de tir cu arcul în București. Este vorba despre competiția sportivă European Youth 2nd Leg 2021 pentru disciplinele Arc Olimpic, masculin și feminin, cadeți și juniori.

Sectorul 6 al Municipiului București, în parteneriat cu Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) și Clubul Sportiv al Armatei Steaua organizează în perioada 2 – 7 un concurs de tir cu arcul în București.

În cadrul competiției European Youth 2nd Leg 2021 pentru disciplinele Arc Olimpic, masculin și feminin, cadeți și juniori se vor întrece 190 de sportivi din 17 țări care și-au anunțat participarea la Cupa Europeană organizată în Sectorul 6.

Concurs de tir cu arcul în București

Concursul va avea loc în Complexul Ghencea, pe terenurile de fotbal nr.4, 6 și 7.

Programul concursului:

2 August

  • Antrenamente oficiale și controlul echipamentului

3 August

  • Runde de calificare cadeți
  • Runde de calificare juniori

4 August

  • Echipe mixte

5 August

  • Eliminări individual – până la semifinale

6 August

  • Eliminări echipe și finale
  • Echipe & echipe mixte clasament final

Finalele se vor desfășura sâmbătă, 07.08.2021, de la ora 9:00, iar festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 13:00.

Sunt invitați să participe oficiali din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, campioana olimpică Simona GHERMAN, primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, A.S.R. Radu al României, precum și oficiali din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Tratamente împotriva dăunătorilor vegetali în Sectorul 6

Totodată, reamintim și că în Sectorul 6, pe toată durata lunii august se vor face tratamente împotriva dăunătorilor vegetali.

Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Control Activități Publice Gospodărești și Sanitar Veterinat, începe astăzi tratamente împotriva dăunătorilor vegetali.

Centrul de Protecție a Plantelor București va aplica tratamente de combatere a dăunătorilor vegetali în parcurile și pe aliniamentele stradale aflate pe raza Sectorului 6.

Tratamentele sunt aplicate împotriva unor dăunători precum: acarieni, afide, omizi defoliatoare, viespi, molii, păduchele de San Jose, păduchele lânos, cicade, omida păroasă a dudului și vizează combaterea unor boli ce pot afecta vegetația, dintre care făinare, rugină, mană, înroșirea acelor de pin.

Pentru prevenirea unor accidente, în această perioadă, deținătorii de animale și apicultorii trebuie să adopte măsuri adecvate.

Se recomandă ca în cazurile de contact accidental uman cu aceste substanțe să se solicite asistență medicală de specialitate.

Cookies