LA MINE-N CARTIER

Concurs de proiecte sportive cu fonduri nerambursabile în Sectorul 2

Primăria organizează un concurs de proiecte sportive cu fonduri nerambursabile în Sectorul 2, alocând suma de 500.000 de lei.

Concurs de proiecte sportive cu fonduri nerambursabile în Sectorul 2. La acesta se pot înscrie persoane fizice, organizaţii şi fundaţii de profil nonprofit.

Anunțul a fost făcut de pagina de Facebook a instiuției, explicându-se că se caută proiecte îndrăznețe și atractive, care să întărească cultura sportului.

”Avem o realitate de îndreptat: România este printre codașii Europei la practicarea sportului. 7 din 10 români nu au făcut niciodată sport. Trebuie să reparăm, pas cu pas, cauzele: lipsa educației în acest domeniu, infrastructura sportivă insuficient dezvoltată, etc. Pe lângă acțiunile Ministerului Sportului și Tineretului sau grant-urile prin Planul Național de Redresare și Reziliență, și administrația locală a Sectorului 2 poate juca un rol important. Astăzi, vă vorbim de un program menit să stimuleze educația și cultura practicării sportului. Am bugetat 500.000 de lei fonduri nerambursabile pentru anul 2021 și invităm persoanele fizice, fundațiile și organizațiile non-profit din domeniu să participe la concursul nostru de proiecte”, se arată în comunicatul Primăriei Sector 2.

Concurs de proiecte sportive cu fonduri nerambursabile în Sectorul 2

Ce urmărește Primăria să îndeplinească:

  • competiții și activități sportive adaptate la diversele segmente de vârstă (elevi, maturi, vârstnici) astfel încât să atragă și să implice cât mai mulți locuitori ai Sectorului 2
  • competiții și activități sportive adaptate persoanelor cu dizabilități din Sectorul 2
  • cursuri de sport
  • evenimente atractive care îmbină acțiunile sociale cu cele sportiv-culturale astfel încât să atragă cât mai multe persoane cu vârste și din medii diferite

”Dacă aveți idei de proiecte dinamice, atractive ce încurajează cultura sportului, vă așteptăm aplicațiile (toate detaliile le găsiți în primul comentariu). Împreuna putem sprijini educația practicilor sportive mult mai bine. Așa  întărim Sănătatea. Fair-play-ul. Spiritul competitiv și ambiția. Forța muncii în echipă. Așa învățăm ce înseamnă să câștigi sau să pierzi. Să respectăm performanța. Să fim mai buni, mai performanți și mai perspicace”, mai precizează Primăria Sector 2.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button