BAZAR

Concurs de navomodele pe Lacul Herăstrău

Evenimentul va avea loc în parcul Herăstrău, pe Insula Trandafirilor, de la ora 12.00. Dacă sunt mici nu înseamnă că nu „fug” tare. Te poţi convinge de valurile pe care le fac navomodelele la demonstraţia „Foc pe apă”, care va deschide de altfel şi evenimentul. Va fi un spectacolul celor mai reuşite bărci termice, care pot ajunge în câteva secunde la viteza de 60 de kilometri pe oră! Apoi, se dă startul concursului „MicroMagic”. Este cea mai nouă clasă de navomodele care încearcă să-şi facă loc în competiţiile româneşti, iar la start se vor alinia bărci cu pânze. Totul se va măsura la milimetru, iar câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din specialişti.

După acest concurs, yachturile în miniatură vor arăta că şi ele ştiu să facă spectacol, la proba „Cu pânzele în vânt”! A treia competiţie – „Show electric” – este destinată ambarcaţiunilor electrice, cele mai rapide şi zgomotoase. Ultima probă este special concepută pentru navomodele de cursă, iar adrenalina va curge ”în valuri”.

Juriul va monitoriza atent fiecare concurent şi îi va taxa pe cei care nu vor fi la înălţime. Câştigătorii vor fi desemnaţi cei mai buni „căpitani” de pe… mal!

Evenimentul este organizat de revista roNAUTIQ şi Compania Naţională „Loteria Română”! Proiectul a fost susţinut şi Federaţia Română de Modelism de Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Bărci în Bagaje şi restaurantul Kopel’s. „Căpitan de pe … mal!” este prima competiţie care deschide şirul de evenimente dedicate promovării agrementului nautic.

Programul evenimentului – 16 iulie 2011, Insula Trandafirilor, Parcul Herăstrău:

12.00 – 12.30 – Primirea şi înregistrarea invitaţilor

12.30 – 12.45 – Demonstraţie „Foc pe apă” cu ambarcaţiuni termice şi electrice

12.50 – 13.15 – Concurs „MicroMagic” între ambarcaţiuni cu vele ( sub un metru)

13.30 – 13. 55 – Concurs “Cu pânzele în vânt” între ambarcaţiuni mari cu vele ( peste 1 metru)

14.00 – 14.25 – Concurs “ Show electric” între ambarcaţiuni electrice ( navomodele de cursă)

14.30 – 14. 55 – Concurs “ Foc pe apă” între ambarcaţiuni termice ( navomodele de cursă)

15.00 – 15. 15 – Demonstraţie “ Cu pânzele în vânt” – ambarcaţiuni cu vele

15.15 – 15.30 – Demonstraţie navomodele machete – goeletă şi hidroavioane

15.30 – Premierea câştigătorilor


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button