ȘTIRI

Concurs de împodobit brazi, pentru copiii din centrele de plasament, organizat de Magazinul de Brazi

„Concursul de împodobit brazi, desfășurat pentru al doilea an în cadrul campaniei Împarte bucurie, reprezintă un alt pas pe care Magazinul de Brazi îl face pentru a oferi un Crăciun de poveste copiilor din centrele de plasament din București. Pe lângă pomul împodobit oferit de noi, copiii vor primi și numeroase alte surprize în prag de sărbători de la sponsorii evenimentului, LIDL România, Fabulous Baskets, Inspirel și Scorilo Turism. Vă mulțumim tuturor pentru că vă pasă!”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director Comercial al Silva Group România, printr-un comunicat de presă.

Astfel, într-o atmosferă de sărbătoare, opt echipe participante, formate din cinci – șase copii de la fiecare centru, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, își vor demonstra talentul și imaginația în împodobirea pomilor de iarnă naturali puși la dispoziție de MagazinulDeBrazi.ro. Concursul va fi moderat, pentru al doilea an consecutiv, de îndrăgitul magician Marian Râlea.

Toate echipele vor fi câștigătoare, deoarece vor primi în dar pomul gata împodobit pentru seara magică de Crăciun. Mai mult decât atât, Magazinul de Brazi a pregătit numeroase cadouri pentru echipele de copii, cu sprijinul partenerilor LIDL România, Fabulous Baskets, Inspirel și Scorilo Turism.

Concursul de împodobit brazi se desfășoară în cadrul campaniei Împarte bucurie, prin care cumpărătorii pot participa la crearea unui Crăciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achiziționând pentru ei un brad de Crăciun, la preț redus. Puteți găsi mai multe informații despre campania Împarte bucurie pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, precum și lista completă a centrelor partenere către care pot fi efectuate donațiile.

Despre MagazinulDeBrazi.ro
Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi și accesorii de Crăciun, care își propune să vină în întâmpinarea necesității clienților de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălțime (0,60-12 m) și 7 soiuri diferite, tăiați sau cu rădăcină.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button