Concurs de atletism pe Naţional Arena

de:
07 dec. 2011
1 Afișari
Concurs de atletism pe Naţional Arena

Toţi participanţii vor primi dulciuri, dar şi cupe, diplome, trofee şi medalii pentru primii clasaţi la întrecerea sportivă.

„Concursul se va desfăşura pe categorii de vârstă şi sexe, pe distanţe cuprinse între 200 şi 300 de metri. La fiecare categorie se va întocmi câte un clasament individual, după serii, şi unul pe echipe – la fete şi băieţi, după finale. La finalele pe echipe se califică cele mai bune şase echipe, iar la clasamentul individual se va realiza un punctaj în funcţie de timpii realizaţi de copii în serii, la fiecare categorie”, informează administraţia locală printr-un comunicat de presă remis B365.ro.

La concurs s-au înscris aproximativ 150 de preşcolari din grădiniţele Sectorului 2 care vor avea ocazia să alerge alături de părinţi, într-o întrecere inedită, menită să-i ajute să înţeleagă importanţa sportului, într-un mod plăcut de petrecere a timpului liber.

Întrecerea„Copilul şi părintele”, este organizată de Primăria Sectorului 2 în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2.

Cookies