CONCURS: Câştigă una dintre cele 20 de invitaţii şi unul dintre cele 8 abonamente la COMIC CON 2014!

de:
15 apr. 2014
1 Afișari
CONCURS: Câştigă una dintre cele 20 de invitaţii şi unul dintre cele 8 abonamente la COMIC CON 2014!

A doua ediţie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, la Bucureşti, în perioada 9 – 11 mai.

Vor participa la eveniment actori de la Hollywood precum: Jason  Momoa, Mark Shephard, Natalia Tena şi artistul Ian Churchill, dar şi artişti online din România, printre care Sector 7 şi Doza de Haş. Cei de la Riot Games vor aduce la Romexpo o scenă proprie, pentru cel mai jucat produs de gaming al momentului: „League of Legends“.  Artista americană Yaya Han va fi prezentă în calitate de invitat de onoare. 

East European Comic Con este cea mai mare convenţie a pasionaţilor de seriale, filme, benzi desenate, jocuri şi animaţie din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

CONCURS: Câştigă una dintre cele 20 de invitaţii la Comic Con, pentru ziua de vineri, 9 mai, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea: În ce perioadă se desfăşoară East European Comic Con?”. Înainte de răspunsul propriu-zis, include în comentariu sintagmA „INVITATIE”.

                    Câştigă unul dintre cele 8 abonamente la Comic Con, valabile vineri, sâmbătă şi duminică (9-11 mai), răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Unde are loc East European Comic Con, anul acesta?”Înainte de răspunsul propriu-zis, include în comentariu sintagma „ABONAMENT”.

Important: Puteţi participa la ambele concursuri, prin două răspunsuri diferite, unul cu sintagma INVITATIE si altul cu sintagma ABONAMENT. Semnaţi comentariul cu numele din buletin, pentru a vă putea ridica invitaţiile sau abonamentele, dacă sunteţi aleşi câştigători. Succes!


Cookies