ȘTIRI

CONCURS! Câştigă un DVD cu filmul „SPONGEBOB MOVIE: SPONGE OUT OF WATER”, oferit de Odeon Film!

Aflat in misiune pentru a-si salva lumea, SpongeBob SquarePants se indreapta spre lumea noastra pentru prima data! Cand piratul Burger Beard (Antonio Bonderas) fura reteta secreta a indragitului burger Krabby Patty, SpongeBob si prietenii sai trebuie sa lucreze impreuna pentru a o aduce inapoi. Dar isi dau seama repede ca pentru a invinge un ticalos, ei trebuie sa-si elibereze proprii superoi din interior. Nu ratati aventura hilara pe care criticii o numesc „amuzanta de razi in hohote”(Soren Andersen, Seattle Times).

SPONGEBOB MOVIE: SPONGE OUT OF WATER este disponibil in toate magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.

Regia: Paul Tibbitt
Distribuţia: Antonio Banderas, Clancy Brown, Thomas James Kenny
Distribuitor: Odeon Cineplex

CONCURS! Răspunde corect, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine face parte din distribuţia filmului SPONGEBOB: SPONGE OUT OF WATER ?” şi poţi câştiga un DVD cu acest film. Cei doi câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi peste o săptămână, în Secţiunea Comentarii a acestui articol.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin şi lasă-ne adresa de e-mail în spaţiul destinat acesteia (nu va fi făcută publică), ca să te putem contacta, dacă eşti ales câştigător.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button