ȘTIRI

CONCURS! Câştigă un DVD cu filmul KINGSMAN– The Secret Service, oferit de Odeon Film!

Bazat pe o celebra revista de benzi desenate, Kingsman: The Secret Service este povestea unui pusti rebel, dar promitator, care este recrutat de o organizatie ultrasecreta, in timp ce o amenintare globala cumplita, condusa de un geniu diabolic al tehnologiei, Richard Valentine, isi face aparitia, aducand amenintarea unui adevarat genocid. Inainte de a se alatura Serviciului Secret, Garry „Eggsy” Unwin trebuie sa treaca printr-o serie de antrenamente intensive, pentru a demonstra ca merita sa faca parte din organizatia exclusivista. Regizat de Matthew Vaughn, cunoscut pentru X-Men: First Class si Kick-Ass, Kingsman: The Secret Service are o distributie fenomenala, care ii include pe castigatorii premiului Oscar, Colin Firth si Michael Caine si actorul nominalizat la Oscar, Samuel L. Jackson.

Kingsman – The Secret Service este disponibil in toate magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.

Regia: Matthew Vaughn
Distribuţia: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Michael Caine
Distribuitor: Odeon Cineplex

CONCURS! Răspunde corect, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine a regizat filmul Kingsman – The Secret Service?” şi poţi câştiga un DVD cu acest film. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat peste o săptămână, în Secţiunea Comentarii a acestui articol.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin şi lasă-ne adresa de e-mail în spaţiul destinat acesteia (nu va fi făcută publică), ca să te putem contacta, dacă eşti ales câştigător.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button