ȘTIRI

CONCURS! Câştigă un calendar cu Leontina Văduva, cu autograf, şi o invitaţie la lansare!

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, începând cu ora 19:00, la sediul creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, Sector 1), va avea loc lansarea calendarului 2016  LEONTINA VĂDUVA 30.

La evenimentul organizat de  creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Revista Tango – Marea Dragoste, Kaufland România, Floria.ro, Wagner Arte Frumoase și Povești, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Kitarodia, Aurel Vîrlan Photography și The Cheescake, vor participa Leontina VĂDUVA (soprană), Claudia POPA (Director creart), Alice NĂSTASE BUCIUTA (director Revista Tango – Marea Dragoste) și Mihai STAN (președinte Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură).

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București și Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și-au dorit ca, prin realizarea calendarului 2016 LEONTINA VĂDUVA 30, să marcheze împlinirea a 30 de ani de activitate a celebrei soprane.  Evenimentul se înscrie în strategia creart de promovare a marilor artiști români.

Calendarul aniversar, ce urmează a fi distribuit cu Revista Tango – Marea Dragoste în luna ianuarie 2016, cuprinde imagini din arhiva personală a sopranei Leontina Văduva, imagini ce prezintă o mică parte din activitatea artistei pe cele mai importante scene ale lumii: Royal Opera House Covent Garden – Londra, Théâtre du Capitole du Toulouse, Teatro alla Scala din Milano, Gran Teatre del Liceu – Barcelona, Opéra Comique de Paris, Opéra National de Bordeaux, Opera Municipal de Marseille, Opéra de Toulon etc. Cu ocazia lansării calendarului, soprana Leontina VĂDUVA, alături de pianista Alina PAVALACHE, va susține un minirecital de arii de operă, urmat de o sesiune de autografe.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație prin confirmare până la data de 15 decembrie 2015, la tel.: 021 318 38 04 sau e-mail: office@creart.ro.

CONCURS! Câştigă acest calendar, dar şi o invitaţie la lansarea acestuia, unde vei primi şi un autograf de la artistă, răspunzând la întrebarea „De câţi ani activează soprana Leontina Văduva pe scena muzicală?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat miercuri, 16 decembrie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin şi lasă-ne adresa de e-mail şi numărul de telefon în câmpurile aferente acestora, ca să te putem anunţa, dacă eşti ales câştigător. Calendarul va putea fi ridicat sâmbătă, ora 19, de la sediul creart.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button