CONCURS! Câştigă romanul „Plan diabolic”, oferit de editura Nemira!

de:
06 mai 2015
0 Afișari
CONCURS! Câştigă romanul

Miercuri, 6 mai, un nou titlu INEDIT semnat Rodica Ojog Braşoveanu vă aşteaptă la chioşcurile de presă! „Plan diabolic” – al patrulea volum apărut în colecţia Minerva, propune o poveste întunecată, despre răzbunare, căutarea justiţiei şi eforturi aproape inumane de a termina ceea ce a fost început.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, trei cititori B365.ro pot castiga câte un exemplar din acest titlu, printr-un raspuns corect la următoarea întrebare: In ce an a fost publicat pentru prima dată romanul „Plan diabolic”?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 11 mai, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).


Cookies