CONCURS! Câştigă romanul „Ochii jupâniţei”, semnat de Rodica Ojog Braşoveanu!

de:
25 feb. 2015
0 afișări
CONCURS! Câştigă romanul „Ochii jupâniţei

Când tronul Ţării Româneşti era ocupat de Constantin Brâncoveanu, relaţiile dintre valahi și turci erau atât de tensionate încât totul anunţa un dezastru iminent. Din fericire însă, o femeie a găsit curajul de a scrie istorie: Ralu Balş, jupâniţa cu ochi frumoși, îi suceşte minţile fiului lui Ahmed Septar, înalta figură a preoţimii otomane, care renunţă pentru ea la religia musulmană şi se converteşte la creştinism.

Cum s-a sfârşit acest episod aflaţi din „Ochii jupâniţei”, noul roman semnat Rodica Ojog Braşoveanu ce apare miercuri, 25 februarie, la chioşcurile de presă.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, puteţi câştiga un exemplar din acest titlu răspunzând corect la o întrebare: În ce dată s-a născut Rodica Ojog Braşoveanu?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 3 martie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).


Cookies