CONCURS! Câştigă romanul „Logofătul de taină”, de Rodica Ojog Brașoveanu!

de:
18 feb. 2015
0 Afișari
CONCURS! Câştigă romanul „Logofătul de taină

Nu propunem clasamente, dar dupa primele trei titluri ale campaniei Rodica Ojog Brasoveanu, captivanta „Poveste imorala”, misteriosul „Cocosatul are alibi” si impozanta fresca istorica „Agentul secret al lui Altin-Bey”, este destul de limpede ca stilul limpede al acestei scriitoare pur si simplu prinde si astazi.

Noul titlu marca Nemira, ce apare la chioscurile de presa incepand de miercuri, 18 februarie, „Logofatul de taina”, se regaseste de asemenea in descrierea facuta mai sus, adaugand insa la aceasta o amploare de natura epopeica.

CONCURS! Răspunde corect, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea „Cum se numesc primele trei romane prezentate în campania Rodica Ojog Brasoveanu, demarată de editura Nemira?” Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marți, 24 februarie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27). 

Cookies