CONCURS! Câştigă romanul „A înflorit liliacul”, de Rodica Ojog Braşoveanu!

de:
13 mai 2015
0 Afișari
CONCURS! Câştigă romanul

Campania Nemira continuă!

Miercuri, 13 mai, iubitorii Rodicăi Ojog Braşoveanu au parte de o nouă surpriză la chioşcurile de presă – romanul A înflorit liliacul!

În această carte ne este înfăţişată perioada domniei lui Alexandru Ioan Cuza, iar tema centrală o reprezintă ameninţarea la adresa tronului şi a unităţii de neam venită din partea opoziţiei. Lupta din roman, una diplomatică în mare parte, este foarte captivantă, personajele trecând prin aventuri imprevizibile şi trăind sentimente şi emoţii intense

Ca în fiecare săptămână, trei cititori B365.ro pot castiga câte un exemplar din acest titlu, printr-un raspuns corect la următoarea întrebare: În ce gen literar se încadrează romanul A înflorit liliacul?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 19 mai, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).

Cookies