ȘTIRI

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru JANKA, cu Maia Morgenstern!

ANKA – MARȚI, 22 SEPTEMBRIE, ORA 19.00, TEATRUL DE ARTĂ

DISTRIBUȚIA: Maia Morgenstern

REGIA: Toma Enache

SINOPSIS: Un spectacol impresionant și o temă impresionantă: ororile regimului nazist și drama trăită de milioanele de evrei care s-au confruntat cu ororile lagărelor de concentrare.

„Această piesă este o mărturisire, un document de viaţă tulburător, un act de respect față de drama acelor oameni, un act de reconstituire foarte important, un strigăt venit din altă lume către cei care au rămas și către memoria noastră care se șterge.” (Maia Morgenstern)

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru „JANKA”, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei JANKA, de la Teatrul Evreiesc de Stat?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat luni, 21 septembrie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă câştigată va putea fi ridicata marţi, de la intrare, inainte de piesa de teatru.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Totodată, lasă-ne adresa de e-mail şi numărul de telefon în spaţiile dedicate acestora (nu vor fi făcute publice), ca să te putem contacta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button