ȘTIRI

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru „În vizită la Domnul Green”!

ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE, ORA 19.00, TEATRUL DE ARTĂ

DISTRIBUȚIA: Virgil Ogășanu, Tudor Istodor

REGIA: Erwin Șimșensohn

SINOPSIS: Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu final neașteptat și emoționant…
„În vizită la domnul Green” are o viaţă artistică pe care nu mi-am imaginat-o acum câţiva ani când m-am aşezat la masa de scris pentru a relata această poveste extrem de apropiată, de personală. Nu am visat vreodată că o sală plină de oameni necunoscuţi vor urmări (aşezaţi) în întuneric piesa mea la Bucureşti. O consider o mare favoare şi o mare responsabilitate. (Jeff Baron)

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru „În vizită la Domnul Green, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei În vizită la Domnul Green, de la Teatrul Evreiesc de Stat?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat marţi, 24  noiembrie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă câştigată va putea fi ridicata miercuri, de la intrare, inainte de piesa de teatru.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Totodată, lasă-ne adresa de e-mail şi numărul de telefon în spaţiile dedicate acestora (nu vor fi făcute publice), ca să te putem contacta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button