ȘTIRI

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa Crima din strada Lourcine,marca Teatrul Evreiesc de Stat

CRIMA DIN STRADA LOURCINE – MIERCURI, 11 MARTIE, ORA 19.00, TEATRUL BULANDRA, SALA LIVIU CIULEI

DISTRIBUȚIA: Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Nicolae Călugărița, Cătălin Stelian, Monia Pricopi

REGIA: Dan Tudor

SINOPSIS: După o noapte de chef, onorabilul domn Lenglumé se trezeşte la el în pat alături de un bărbat complet străin! Mahmureala nu face casă bună cu memoria, dar până la urmă cei doi se lămuresc: Lenglumé şi Mistingue sunt vechi colegi de şcoală, care s-au văzut la o întâlnire a foştilor elevi. Până aici toate bune. Dar ce caută în buzunarele lor o bonetă, o buclă, un pantof de femeie şi, mai ales, o bucată de cărbune? Nici unul din ei nu-şi aminteşte de nimic. Dar când îşi aruncă la micul dejun privirea peste ziarul de dimineaţă, ce oroare! În timpul nopţii, o biată cărbunăreasă a fost ucisă, iar poliţia e deja pe urmele asasinilor! Cei doi încep să bănuiască: cu mintea înceţoşată de beţie, au comis amândoi abominabila faptă! Un singur lucru mai poate fi făcut: dovezile trebuie să dispară, iar martorii la crimă… eliminaţi!

CONCURS! Câştigă o invitatie dubla la aceasta piesa, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei CRIMA DIN STRADA LOURCINE?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat marţi, 10 martie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă va fi ridicată sâmbătă, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button