CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa „Carre de Aşi… cu valet!”- Teatrul Evreiesc de Stat!

de:
02 dec. 2014
1 Afișari
 CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa

CARRE DE AȘI… CU VALET! – VINERI, 5 DECEMBRIE, ORA 19.00

DISTRIBUȚIA: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Monia Pricopi, Cornel Ciupercescu, Natalie Ester, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Arabela Neazi, Nicolae Botezatu, Viorel Manole

REGIA: Harry Eliad

SINOPSIS: Spectacolul prezintă avatarurile unui profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pentru a se angaja într-o familie din „protipendada” politică şi, mai ales, financiară a Bucureștiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei și amorul definitiv al fetei în casă.

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru „Carre de Asi… cu Valet”, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei Carre de Asi… cu Valet, de la Teatrul Evreiesc de Stat?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat joi, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă câştigată va putea fi ridicată vineri, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.

Cookies