CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa „Azilul amanţilor”, de la Teatrul Evreiesc de Stat!

de:
03 dec. 2014
0 Afișari
 CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa

AZILUL AMANȚILOR – DUMINICĂ, 7 DECEMBRIE, ORA 19.00

DISTRIBUȚIA: Mihai Ciucă, Viorica Bantaș, Cornel Ciupercescu, Geni
Brenda, Nicolae Botezatu, Roxana Guttman, Cristina Cîrcei

REGIA: Dan Tudor

SINOPSIS: Spectacolul ne spune povestea lui Harriet, care joacă pe degete doi bărbați, până când entorsa suferită de unul dintre ei riscă să-i dea peste cap delicata echilibristică. O mulțime de complicații care te scot din minți: „Sunt iubita a doi bărbaţi”, spune Harriet. „A fost un an tare greu pentru femeile întreținute”. O comedie turbulentă despre o femeie cu doi amanţi căsătoriţi şi despre aiuritoarele tribulații ale unui triunghi amoros ilicit, cu tendințe pentagonale. Atenție: în caz de râs, adresați-vă medicului sau farmacistului!

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru „Azilul amanţilor, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei Azilul amanţilor, de la Teatrul Evreiesc de Stat?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat vineri, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă câştigată va putea fi ridicată duminică, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.

Cookies