ȘTIRI

CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la concertul prin care Sişu îşi lansează albumul „Mare Evadare”!

Unul dintre băieții răi ai hiphopului românesc este gata să dezvăluie latura bună a sa, mai exact ce înseamnă să fii un spirit liber și cum poți folosi puterea în mod contructiv pentru a crea sau pentru a transmite prin muzică mesaje despre iubire, societate, curaj și vise, informează organizatorii. Noul material al lui Sișu Tudor, „Mare Evadare”, conține 23 de piese și este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se încheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanță în Mexic” și „Temnița Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raportează la stările omului….spiritual, emotional și rațional.

Ca și invitați îi găsim pe album pe Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Secțiunea Sălăjan și alți frați pe care veți avea plăcerea de a-i descoperi.

Lansarea albumului are loc duminică, 27 aprilie, în club Silver Church, de la orele 21. Intrare: 20 lei.

CONCURS: Răspunde, printr-un comentariu la articol, la întrebarea „Câte piese conţine noul album lansat de Sişu, pe 27 aprilie?” şi poţi câştiga o invitaţie dublă la concert.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin, ca să poţi intra la eveniment, dacă eşti ales câştigător, pe baza actului de identitate. Câştigătorul va fi anunţat marţi, 22 aprilie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button