BAZAR

CONCURS! Câştigă o invitație dublă la filmele din cadrul BIEFF 2014!

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 10-14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu. Prin intermediul Festivalului Internaţional de Film Experimental de la Bucureşti (BIEFF), publicul din România este conectat la noile tendinţe în cinema.

CONCURS! Poți câștiga o invitație dublă la filmele proiectate în cadrul BIEFF 2014! Răspunde, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea În ce perioadă are loc BIEFF 2014? Notează, în comentariul tău, categoria de filme la care vrei să primești o invitație dublă. Ai de ales între categoriile Alternative History, Family Ties, Recycled Cinema, In Search of a Soul și Urban Ghosts. Programul fiecăreia îl găsești mai jos.

IMPORTANT! Te poți înscrie la mai multe categorii, prin comentarii multiple la acest articol, dacă precizezi la fiecare dintre ele categoria aleasă. Semnează comentariul cu numele din buletin, ca să îți poți ridica invitația dublă pe baza lui, înainte de eveniment. Totodată, completează câmpul dedicat adresei de e-mail, ca să te putem anunța dacă ești ales câștigător. 

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați miercuri, 10 decembrie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol și își vor ridica invitația dublă înainte de proiecții, pe baza actului de identitate.

Joi, 11 Decembrie 2014
20:00 – Family Ties: Love Bonds or Prison Bars?
Competiție Internațională I
Vineri, 12 Decembrie 2014
18:00 – Alternative History: Lying to Tell the Truth
Competiție Internațională II
20:30 – Recycled Cinema: Films Made of Films
Competiție Internațională III
 
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
15:30 – In Search of a Soul: Spiritual Journeys
Competiție Internațională IV
 
20:30 – Urban Ghosts: Between Foreboding and Nostalgia
Competiție Internațională V


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button